Дмитро Джангіров залишає телеканал «Київ»

14 Грудня 2010
18701
14 Грудня 2010
13:00

Дмитро Джангіров залишає телеканал «Київ»

18701
Дмитро Джангіров залишає телеканал «Київ»

Виконувач обов'язків директора ТРК «Київ» Дмитро Джангіров написав заяву про звільнення за власним бажанням. Цю інформацію ТК підтвердили в управлінні преси та інформації КМДА.

 

«Справді, Дмитро Джангіров написав заяву на звільнення за власним бажанням з 17-го чи 18-го грудня. Думаю, що його заява буде задоволена», - сказала керівник управлінні преси та інформації КМДА Оксана Збітнєва, пообіцявши невдовзі назвати ім'я нового керівника телеканалу.

 

«Детектор медіа» намагається взяти коментар у Дмитра Джангірова.

 

Нагадаємо, що Дмитро Джангіров став виконувачем обов'язків директора ТРК «Київ» у червні 2007 року.

 

У листопаді 2010 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовила ТРК Київ у продовженні строку дії ліцензії на мовлення і виставила частоту 30 ТВК на конкурс. Причиною відмови в Нацраді назвали чотири санкції, оголошені компанії протягом останніх років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18701
Читайте також
05.12.2007 17:17
Юрій Дорошенко, для «Детектор медіа»
11 007
01.11.2007 19:42
Юрій Луканов
для «Детектор медіа»
13 675
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
4yvak
4852 дн. тому
Розвалив телекомпанію - і звалив! працівники. що пашуть там як коні, 3 місяці без зарплат.. і скоріше за все. їх їм так і не виплатять.. аферист!
Lana_e
4852 дн. тому
Кстати, сотрудники пострадали больше всех. На бабки попали все ((( Зарплату с июля не платили
Lana_e
4852 дн. тому
Г.Б., А вы по каким программам сделали такие выводы о сотрудниках канала? Сотрудники здесь работают уже много лет. До того, как Джангиров испортил канал
Знайка
4852 дн. тому
"Какая противная рожа!" (с)
natamay
4852 дн. тому
Ура!
Виталий
4852 дн. тому
КАРу: Пишите на украинском, великий украинолюб! Ненавидьте, пожалуйста, русский на своем родном языке. Ибо русский вам дается плохо: надо писать "иСЧезнет".
Кар
4853 дн. тому
НУ НАКОНЕЦ-ТО ЭТО АНТИУКРАИНСКОЕ ЧУДОВИЩЕ ИЩЕЗНЕТ СО СВОЕЙ КАВОЙ С ЭКРАНА УБОГОГО КАНАЛА!
Г.Б.
4853 дн. тому
Когда начальник физущербный от рождения (дегенеративность всего, от фигуры до облико морале), к тому же болезненно скрывает свою национальность - "я курд, а не то, что вы подумали" - то и своих сотрудников подбирает соответствующих. Лица канала "Киев" - отмороженные, косноязычные, прибамбасанные девки, пусть даже с дипломами, их Поплавский напродавал достаточно. Беда в том, что подобное ущербное ЧМО востребовано властью.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду