ZIK звертає увагу на появу шантажистів, які представляються журналістами каналу

11 Грудня 2010
17126
11 Грудня 2010
12:26

ZIK звертає увагу на появу шантажистів, які представляються журналістами каналу

17126
ZIK звертає увагу на появу шантажистів, які представляються журналістами каналу

Редакція телеканалу ZIK звертає увагу на появу невідомих осіб, які шантажують громадян, представляючись журналістами каналу. Про це йдеться у повідомленні ZIK.

 

Зокрема, 10 грудня ввечері двоє шахраїв на Янівському цвинтарі (Львів) увірвалися в офісне приміщення комунального підприємства і, представившись представниками каналу, вимагали 500 доларів. Інакше зловмисники погрожували зняти провокаційний сюжет.

 

Однак Тарас Іваночко, головний інженер Львівського комунального підприємства «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг», одразу повідомив керівництво каналу. Втім, невідомим удалося зникнути до приїзду журналістів ZIK.

 

Також канал звертає увагу, що це вже не перша спроба подібного шахрайства. Минулого місяця самозванці лякали зйомками начальника одного зі львівських ЖЕКів та погрожували начальнику Кам'янка-Бузької виконавчої служби.

 

Канал просить усіх, кого невідомі намагаються шантажувати від імені телеканалу, зателефонувати до редакції (тел. 247-50-44, 247-50-46) й повідомити подробиці.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17126
Читайте також
18.11.2010 16:24
Василь Плахтій, газета «Експрес»
47 833
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
львів'яни
4877 дн. тому
самі бігають, і піарять потім.
palermo
4878 дн. тому
Щось у це мало віриться...! Дешевий піар і не більше.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду