Film.ua продав 400 годин фільмів та серіалів порталу Tochka.net

1 Грудня 2010
15687
1 Грудня 2010
16:08

Film.ua продав 400 годин фільмів та серіалів порталу Tochka.net

15687
Film.ua продав 400 годин фільмів та серіалів порталу Tochka.net

У листопаді Film.ua Distribution та Digital Ventures уклали угоду щодо продажу ексклюзивних прав для розміщення на порталі Tochka.net понад 400 годин аудіовізуальної продукції виробництва Film.ua Group, а також проектів, відзнятих у копродакшені з іншими компаніями. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

 За інформацією видання, угода укладена терміном на 1 рік. В Україні це перший досвід подібної співпраці.

 

У прес-службі Digital Ventures ТК повідомили, що ініціатором угоди була їхня компанія, яка захотіла придбати контент Film.ua «з метою розширення найменувань відеоконтенту, який доступний користувачам порталу tochka.net». «Таким чином, ми реалізуємо одне із наших основних завдань  -  надавати користувачам tochka.net якомога більше можливостей в межах одного порталу. - сказали ТК у прес-службі. Офіційно про ці можливості оголосять тоді, коли завершать переговори з іншими компаніями, і глядачам стане доступний весь придбаний відеоконтент. Деталі щодо компаній, з якими ведуться переговори, наразі не розголошуються.

 

 «Дуже радісно усвідомлювати, що лідери інтернет-ринку, якими є наші шановні партнери, виявили стратегічну далекоглядність та обрали роботу у правовому полі і тим самим роблять свій внесок у боротьбу з інтернет-піратством», - наголошує директор Film.ua Distribution Ігор Сторчак.

 

 У коментарях ТК пан Сторчак зазначив, що Film.ua активно шукала партнерів для придбання інтернет-прав на продукцію з портфелю компанії. За його словами, у цей пакет увійшли фільми та серіали, створені компанією або за її участю: зокрема, це «Полювання на Вервольфа», «Паршиві вівці», «Таємничий острів», «Третього не дано» тощо.

 

 Сума угоди не розголошується, однак, за словами Ігоря Сторчака, вартість інтернет-прав та телевізійних прав прямо пропорційні обсягам відповідних медійних ринків: інтернету та телебачення. «Крім того, наші партнери Digital Ventures придбали ексклюзивні права на розміщення в інтернеті, а це також є одним з ціноутворюючих факторів», - додав пан Сторчак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15687
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду