Замість «Домашнього арешту» «1+1» показуватиме «Теорію брехні»

29 Листопада 2010
15879
29 Листопада 2010
13:40

Замість «Домашнього арешту» «1+1» показуватиме «Теорію брехні»

15879
Замість «Домашнього арешту» «1+1» показуватиме «Теорію брехні»

Телеканал «1+1» зняв  з ефіру ситком «Домашній арешт».  З 30 листопада замість нього о 22:40 виходитиме «Теорія брехні».

 

Як вже повідомляла ТК, сітком стартував 23 листопада, тобто в ефірі він пробув менше тижня.

 

Спершу у телепрограмі каналу був запланований його показ і на цей тиждень, однак згодом сітку змінено. Під час «Сніданку з «1+1» ведучий Руслан Сенічкін повідомив, що в ефір повернеться «Теорія брехні». Нагадаємо, цей серіал (в оригіналі «Lie Тo Мe», виробництво 20th Century Fox Television) канал вже транслював наприкінці минулого року.

 

За перший тиждень трансляції серіал мав нижчі показники за середні каналу. Зокрема, «Домашній арешт» в середньому взяв рейтинг 3,32%, частку 11,52% (вибірка «Вся Україна») та рейтинг 2,35%,  частка 7,48% («50 тис.+»), аудиторія 18-54, (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine). Тоді як частка каналу за минулий тиждень становила 13,55% за «Вся Україна» та 10,57% за «50 тис.+».

 

У прес-службі каналу ТК повідомили, що припинення показу ситкому «Домашній арешт» зумовлено тим, що компанія «не встигає з монтажем», однак запевнили, що серіал обов'язково повернеться в ефір згодом.

 

 Нагадаємо, «Домашній арешт» створений за румунським форматом. Виробництво здійснювала структура каналу «1+1 Production». У фільмі задіяні українські актори, весь серіал знімали в Києві. Герої розмовляють українською та російською мовами. Головні ролі в ситкомі виконують Михайло Кукуюк (голова родини), Леся Самаєва (його дружина Ната), Маша Кондакова (Аліна) і Данило Дорошенко (Олег). Також у ситкомі знімалися Олексій Вертинський (Іван, брат Нати, викладач історії релігії на прізвисько Падре), Ксенія Вертинська та Ольга Лежнева (дружина Івана, колишня стриптизерка).

 Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу  була розрахована з 22 по 28 листопада. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15879
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду