В Індії заборонили денний показ реаліті-шоу з міркувань захисту дитячої психіки

18 Листопада 2010
8929
18 Листопада 2010
15:23

В Індії заборонили денний показ реаліті-шоу з міркувань захисту дитячої психіки

8929
В Індії заборонили денний показ реаліті-шоу з міркувань захисту дитячої психіки

Реаліті-шоу с елементами «дорослого» контенту в Індії показуватимуть с 23 до 5 години. Таке рішення прийняв індійський уряд, аби захистити дітей, повідомляє Бі-бі-сі.

 

Перш за все це зашкодить інтересам продюсерів Bigg Boss (реаліті-шоу за американським форматом «Великого брата»). Рішення про запровадження часових обмежень оприлюднили у той самий день, коли до країни для участі в цьому шоу прибула американська телезірка Памела Андерсон.

 

Уряд мотивує свої дії численними скаргами батьків на те, що учасники, які вдаються до нецензурної лайки та відвертих сексуальних дій, погано впливають на неповнолітніх. Останньою краплею стало самогубство учасника іншого шоу, «Правосуддя Ракхі».

 

Фрагменти з реаліті-шоу, які містять «дорослі» сцени, також заборонили показувати у новинах, що виходять до 23:00 (така практика досі була поширеною в Індії).   

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8929
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду