Ситком «1+1» «Домашній арешт» за румунським форматом стартує 23 листопада

15 Листопада 2010
22862
15 Листопада 2010
16:04

Ситком «1+1» «Домашній арешт» за румунським форматом стартує 23 листопада

22862
Ситком «1+1» «Домашній арешт» за румунським форматом стартує 23 листопада

23 листопада в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем'єра ситкому власного виробництва «Домашній арешт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як ідеться у повідомленні, в основі сюжету - історія маленької української сім'ї Малух: «Тато Костя працює продавцем риби, а вдома на нього чекає дружина-домогосподарка Ната і двоє близнюків 16-ти років - Олег та Аліна. Герої "Домашнього арешту" часто потрапляють до комічних ситуацій, але вони вміють засвоїти з цього уроки і вийти з високо піднятою головою».

 

У фільмі задіяні українські актори, весь серіал знімали в Києві. Герої розмовляють українською та російською мовами. Головні ролі в ситкомі виконують Михайло Кукуюк (голова родини), Леся Самаєва (його дружина), Маша Кондакова (Аліна) і Данило Дорошенко (Олег). Також у ситкомі знімалися Олексій Вертинський (Іван, брат Нати, викладач історії релігії на прізвисько Падре), Ксенія Вертинська та Ольга Лежнева (дружина Івана, колишня стриптизерка).

 

Серіал знятий компанією «1 +1 Production».

 

Режисер ситкому - Антон Гойда.

 

Нагадаємо, серіал створений за румунським форматом. Як розповідала раніше ТК програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко, показ нового ситкому планувалося розпочати у січні-лютому 2011.

 

Зазначимо, що за попередньою інформацією цієї зими на «1+1» передбачався також запуск ще одного ситкому власного виробництва за форматом Sony Pictures - «Світ Соні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду