На НТКУ замість новорічного вогника покажуть скетч-шоу «Квартира 2011»

11 Листопада 2010
18869
11 Листопада 2010
17:03

На НТКУ замість новорічного вогника покажуть скетч-шоу «Квартира 2011»

18869
На НТКУ замість новорічного вогника покажуть скетч-шоу «Квартира 2011»

Перший національний готує до нового року скетч-шоу «Квартира 2011», яке покажуть 31 грудня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Участь у «гумористично-музичній фантасмагорії» візьмуть зірки естради Ані Лорак, Гайтана, Віктор Павлік, «Алібі», Вєрка Сердючка, Михайло Поплавський, а також гумористи з «Кроликів» та «Гусаків».

 

Автором ідеї та сценарію став Ілля Ноябрьов, над проектом працюють також режисер музичних сюжетів Олександр Катунін і режисер художніх фільмів Олександр Косяченко

 

«Національна телекомпанія України для нас - як величезна квартира, в якій ми живемо і працюємо, наряджаємо гігантську святкову ялинку, накриваємо на стіл та проводимо свято в сімейній атмосфері», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Цього року формату «набридливого» новорічного вогника не буде, як заявляють на каналі, «такий формат давно себе вичерпав».

 

Скетч-шоу триватиме дві години з 19:00 до 21:00.

 

Зйомки проходитимуть з 15 по 19 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18869
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Almanah
4903 дн. тому
Очень интересно, а почему участники скетч-шоу "Дурейтер" не принимают участие в съемках?! Насколько я понимаю, ребята претендуют на звание "Новые лица канала"... Или я чего-то недопонимаю? А может действительно нафталин и ребятки отказались?
Женя
4903 дн. тому
будут по Днепру плавать! обязательно будут! это же так необычно плавать в новогоднюю ноч по Днепру. :-)))
катана
4903 дн. тому
очень неплохо было бы,чтобы все анекдоты были свежие)))И чтобы все были одеты в костюмы кроликов.Да,и кроликов позвать нужно )))
И правильно
4904 дн. тому
Мне лично уже порядком надоел новогодний огонек с чопорными лоснящимися личиками самодовольных нарцисов-звезд и толпами фуршетчиков в зале.Гораздо приятнее просто послушать как старая гвардия будет травит анекдоты.Это будет намного душевнее,чем чуствовать себя "чужим на празднике жизни",как говорил Остап Бендер.
Правдоруб
4904 дн. тому
Ну да, квартира, полная нафталина :-)) А если креативить будет нафталиновый Ноябрев с "Кроликами" и "Гусаками", то все с этим шоу все ясно - здравствуй тупость! :-) И у "Аншлага" в Украине появится клон. Надеюсь, они хоть на пароходе по Днепру плавать не будут... :-))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду