Ведуча Ілона Довгань залишає «1+1», бо хоче самореалізації

9 Листопада 2010
24357
9 Листопада 2010
13:19

Ведуча Ілона Довгань залишає «1+1», бо хоче самореалізації

24357
Ведуча Ілона Довгань залишає «1+1», бо хоче самореалізації

Ведуча «1+1» Ілона Довгань 10 листопада звільняється з телеканалу за власним бажанням. Цю інформацію видання «Медіаняня» вона підтвердила ТК особисто.

 

«Хочеться реалізуватися ще й в іншому жанрі, наприклад, у моєму улюбленому розмовному. Знаєте, 15 років на новинах - дещо вже задовго. Я зрозуміла, що людям можна допомагати й іншим шляхом. Зокрема зараз я займаюся громадським проектом "Покоління 2020"», - зазначила Ілона Довгань.

 

Щодо планів на майбутнє, то, за словами пані Довгань, це питання наразі відкрите.

 

Ілона Довгань раніше вела випуски ТСН, востаннє вийшла в ефір в якості ведучої понад місяць тому.

 

ТК звернулася до прес-служби «1+1» із запитаннями з приводу звільнення Ілони Довгань та сподівається отримати коментар.

 

Нагадаємо, що Ілона Довгань була серед підписантів заяви про цензуру на телеканалі у травні 2010 року, а також брала участь в установчих зборах руху «Стоп цензурі!», увійшла до координаційної ради та підписалася під заявою руху.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24357
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
колега
4885 дн. тому
Талановита, самобутня, ефектна і ефективна, справжній профі. Така прикрасить собою будь-який канал. Плюси марно розкидаються класними кадрами. Ілоно, чекаємо тебе в ефірі!:))
---
4887 дн. тому
Она очень миловидна в жизни и красотка на экране. Просто факт. А называть такую женщину серой мышью может только завистник. Удачи Вам, Илона.
ТВшник
4888 дн. тому
Фото, конечно, очень постановочное и удачное. Ничего общего с жизнью. Серая мышь внешне, серая мышь как журналист. Но из кадра выпрыгивает. Агрессивна.
123
4888 дн. тому
Очень толковая и образованная журналистка. За Османом, ушли Илону, почистили 5. Это ждет всех несогласных? Игорь - ты не прав!
око
4888 дн. тому
З такою фотографією пропоную піти до театру. Посада консьєржки вакантна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду