ТЕТ змінив склад правління і редради, а ТРК «Україна» – керівника і власника

3 Листопада 2010
25527
3 Листопада 2010
12:24

ТЕТ змінив склад правління і редради, а ТРК «Україна» – керівника і власника

25527
ТЕТ змінив склад правління і редради, а ТРК «Україна» – керівника і власника

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 3 листопада переоформила ліцензії телекомпанії ТЕТ і ТРК «Україна».

 

У ліцензіях ТЕТу були внесені зміни складу керівних та наглядових органів. Так, з членів правління вибув Андрій Клінчук, замість якого до правління увійшли Олена Пірожкова, Ганна Чайка та Ірина Черняк. А в складі редакційної ради Наталю Симоніну замінила Наталія Цвілій.

 

Були

Стали

Члени правління

Олександр Райданов

Олександр Райданов

Андрій Калінчук

Олена Пірожкова

 

Ганна Чайка

 

Ірина Черняк

Склад редакційної ради

Максим Ковтун

Максим Ковтун

Марія Пінчук

Марія Пінчук

Віктор Скіба

Віктор Скіба

Наталя Симоніна

Наталія Цвілій

 

Що ж до ТРК «Україна», то вона зафіксувала у своїх ліцензіях зміну генерального директора Вальдемара Дзікі на т. в. о. генерального директора Марину Миргородську, зміну власника ЗАТ «СКМ» на ТОВ «Медіа група Україна» та зміну назви супутника Sirius 4 на Astra 4A.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду