Мін’юст зареєстрував журнали «Аватар: повелитель стихий», «Літературний світ» та інші видання

30 Жовтня 2010
14246
30 Жовтня 2010
10:00

Мін’юст зареєстрував журнали «Аватар: повелитель стихий», «Літературний світ» та інші видання

14246
Мін’юст зареєстрував журнали «Аватар: повелитель стихий», «Літературний світ» та інші видання

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання, серед яких 12 журналів, п'ять газет і три збірники.

 

12 жовтня наказом № 2490/5 зареєстровані журнали «Аватар: повелитель стихий», «Мир динозавров» і «Науковий вісник МОЗ України».

 

Перереєстровані журнал «Світ книги» («Мир книги»), газета «Крымская охотничья газета» і збірник «Наукові праці Полтавської державної аграрної академії».

 

Наказом № 2491/5 зареєстровані газети Advertising Media Center (з англ.: - «Рекламний Медіа Центр»), «Есть работа! В Украине» і збірник «Информационный справочник «Содержание драгоценных металлов в электротехнических изделиях, аппаратуре связи, контрольно-измерительных приборах, кабельной продукции, электронной и бытовой технике».

 

Наказом № 2494/5 зареєстрований журнал «Бібліусс» (Bibliuss) - додаток до журналу «Шкільна бібліотека».

 

Перереєстровані збірники «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі» серії «Гуманітарні науки», Технічні науки» та «Економічні науки».

 

Наказом № 2495/5 зареєстровані журнали «Деликатесы», «Світове господарство і міжнародні економічні відносини» та збірник «Наукові записки. Серія: Психолого-педагогічні науки. (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя)».

 

21 жовтня наказом № 2580/5 зареєстровані газети «Терра чудесная. Севастополь», «Насіння. Каталог сортів фруктів, винограду, овочів, квітів, зернових. Надвисокі врожаї», журнали «Біль. Суглоби. Хребет» («Боль. Суставы. Позвоночник»), «Веддинг Банкет» («Веддинг Банкет», Wedding Banquet) - додаток до журналу «Веддінг» («Веддинг», Wedding), «Журнал наречений та наречена "Гірко!"» («Журнал жених и невеста "Горько!"», Magazine Вridegroom and Bride "Bitterly") - додаток до журналу «Журнал наречений та наречена» («Журнал жених и невеста», Magazine Вridegroom and Вride) та збірник «Зовнішня торгівля. Економічна безпека» («Внешняя торговля. Экономическая безопасность», Foreign trade. Economic security).

 

Перереєстровані газета «Новини біржі» та журнал «Вісник Полтавської державної аграрної академії».

 

Наказом № 2581/5 зареєстровані журнали «Оборонний вісник», «Шлях пілігрима», «Літературний світ» («Литературный мир») і газета «Ностальгія» («Ностальгия»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду