Тимошенко надає перевагу комунальному та державному телебаченню

26 Жовтня 2010
9215
26 Жовтня 2010
10:20

Тимошенко надає перевагу комунальному та державному телебаченню

9215
Тимошенко надає перевагу комунальному та державному телебаченню

Юлія Тимошенко, лідер ВО «Батьківщина», надає перевагу комунальному та державному телебаченню, хоча і не проти роздержавлення. Про це вона сказала 25 жовтня на прес-конференції у Хмельницькому, повідомляє УНІАН.

 

«Тут немає нічого поганого, - сказала вона, коментуючи роздержавлення засобів масової інформації. - Але все залежить від політики, яку проводитиме власник ЗМІ. Зараз я віддаю перевагу комунальному та державному телебаченню. На місцях найбільша свобода слова».

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення та радіомовлення підготував законопроект, який передбачає ліквідацію державних і комунальних друкованих видань. Потім за рішенням трудових колективів вони можуть бути перереєстровані як приватні ЗМІ або перетворені на офіційні видання, які публікують тільки нормативно-правові акти і не використовують працю журналістів.

 

За інформацією УНІАНу, в Україні зараз зареєстровано 2296 газет і журналів, 672 з яких перебувають у державній і комунальній власності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9215
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду