«1+1» шукає ведучого погоди «професорського вигляду»

13 Жовтня 2010
16253
13 Жовтня 2010
11:15

«1+1» шукає ведучого погоди «професорського вигляду»

16253
«1+1» шукає ведучого погоди «професорського вигляду»

Телеканал «1+1» розпочинає кастинг  ведучого програми «Прогноз погоди». Про це йдеться на сайті каналу.

 

 «1+1» запрошує прийняти у ньому участь чоловіків у віці близько 40 років, «поважного "професорського" вигляду та з приємним голосом, який зміг би розповідати глядачам "1+1" про новини та сюрпризи погоди».

 

«Кандидат має справляти враження досвідченої, впевненої у собі та у своїх словах людини, а до примх погоди ставитися з природнім оптимізмом та передавати цей оптимізм глядачам - адже у природи не буває поганої погоди. Новий ведучий має стати справжнім радником, якому можна довіритися. Що взяти із собою сьогодні - парасольку чи сонцезахисні окуляри - завжди підкаже наш прогноз», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, зараз погоду на телеканалі веде Юрій Крітенко.

 

Як повідомили ТК у прес-службі, всі ведучі погоди наразі лишаються працювати на «1+1», йдеться лише про пошуки ще одного обличчя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16253
Читайте також
15.02.2011 15:36
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
36 689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду