В’ячеслав Власов і Олександр Смоков стали в. о. заступників гендиректора Запорізької ОДТРК

11 Жовтня 2010
15371
11 Жовтня 2010
17:54

В’ячеслав Власов і Олександр Смоков стали в. о. заступників гендиректора Запорізької ОДТРК

15371
В’ячеслав Власов і Олександр Смоков стали в. о. заступників гендиректора Запорізької ОДТРК

Виконувачами обов'язків заступників генерального директора Запорізької ОДТРК призначили екс-генерального директора ЗАО «Телерадіокомпанія "Алекс"» В'ячеслава Власова та екс-виконавчого директора ТРК «Алекс» Олександра Смокова. Цю інформацію ТК підтвердив новий гендиректор ОДТРК Володимир Кузенко.

 

За його словами, Анатолій Ставничий і Володимир Міклашевський, які раніше обіймали посади заступників гендиректора, нині перебувають у відпустках.

 

«Міклашевський у відпустці до 20 листопада, Ставничий - до 4 листопада. Після повернення з відпустки вони навряд чи продовжуватимуть роботу. З ТРК  звільнився начальник відділу реклами з радіо та  редактор з реклами. Більше змін не планується, а якщо за власним бажанням хтось звільнятиметься, то "вільному - воля"», - розповів Володимир Кузенко.

 

Як повідомляла ТК, на початку серпня посаду генерального директора Запорізької ОДТРК залишив Євген Сокульський, який керував компанією починаючи з 2006 року. Офіційна причина - звільнення за власним бажанням, хоча джерела ТК стверджують, що це сталося внаслідок розбіжностей поглядів пана Сокульського з головою Запорізької облдержадміністрації Борисом Петровим. Відтак, генеральним директором у вересні 2010 року було призначено Володимира Кузенка.

 

Під час наради 17 вересня Володимир Кузенко  попросив написати заяви про звільнення свого першого заступника Анатолія Ставничого (до 2006 року понад 20 років працював генеральним директором ОДТРК) та заступника з телебачення Володимира Міклашевського. Володимир Кузенко зазначив, що йому потрібні гарні важелі для антикризового управління, а Анатолій Ставничий і Володимир Міклашевський не відповідають цим критеріям, тож він запропонував їм піти. Також працівники ОДТРК отримали усне розпорядження Володимира Кузенка ігнорувати цих керівників і з усіх питань звертатися напряму до гендиректора.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15371
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Grammar
4944 дн. тому
А что у нас был начальник одела рекламы по радио? ОН что с луны свалился? Пенсионер_ знает кем он руководит? А эти его - плотят, средствА?! Достал! Выпиши себе учителя самого дорогого- ты же - бизнесмен!
Сотрудник
4944 дн. тому
Как мы все любим обгадить, что создали не мы. Это Ставничий не отвечает, Кузя, твоему антикриз.управл! Как у тебя язык синий в белую полосочку повернулся такое сказать. То, что имеешь- имеешь благодаря Ставничему. А сам ничего не создал ... вот и молчи в тряпочку.
ЗТРК
4944 дн. тому
Варто подивитися на ефір Запорізької ОДТРК і стане зрозуміл, що відбувається . Державне стало партійним (ПР). Для цього і приставили Кузенка: все про партію регіонів і трішки про погоду .А люди , що опікувалися платними замовленнями, звільнилися, бо зрозуміли -така діяльність і правила гри Кузенка підведуть під монастир
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду