Телебачення відбило в інтернету першу сходинку в Британії

7 Жовтня 2010
12479
7 Жовтня 2010
17:15

Телебачення відбило в інтернету першу сходинку в Британії

12479
Телебачення відбило в інтернету першу сходинку в Британії

Телебачення повернуло собі перше місце серед медіа за обсягом рекламних доходів. Про це повідомляє The Financial Times із посиланням на дані Internet Advertising Bureau та PricewaterhouseCoopers за перше півріччя 2010 року.

 

Витрати на інтернет зросли на 10% до £1,67 млрд ($2,64 млрд). Динаміка зростання є більшою, ніж в аналогічному періоді 2009 року (тоді було +4,2%), проте вперше в історії вона поступилася динаміці традиційних медіа.

 

Телебачення додало 16% та знову стало найбільшим медіа - з часткою ринку 25,5%. Інтернет наразі займає 24,3%, преса - 17,9%.

 

Серед інших традиційних медіа, динаміка зростання яких випередила показники інтернету, - кіно та зовнішня реклама. Кіно приросло на 12%, аутдор - на 16%. Класифайд у пресі та директ-мейл продовжили падіння.

 

Загалом ринок приріс на 6,3%.

 

За прогнозами Enders Analysis, за результатами року ринок загалом приросте на 3,7% до £15млрд, але впаде на 1,1% у 2011 році. Інтернет-реклама в 2011 році приросте на 7,4%, тоді як телевізійна - впаде.

 

Хоча пошукова (контекстна) реклама все ще домінує в інтернет-рекламі, IAB відзначає, що наразі збільшення витрат значною мірою відбувається за рахунок банерної реклами на відеоресурсах типу YouTube та в таких соціальних мережах, як Facebook.

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12479
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
///
4947 дн. тому
Если я не ошибаюсь, ПрайсУотерхауз относит к рекламе в прессе только макетную рекламу. Классифайд, рекламные статьи, вкладки-вклейки он почему-то считает отдельными рекламными рынками и не плюсует их.Возможно, поэтому такие отличия
proff
4948 дн. тому
Данные по Британии от Зенита на март 2010 общий объем рынка 10,848 млрд. Из них пресса - 3,557 млрд. Интернет - 3,032 млрд. ТВ - 3,029 млрд. ТК, а спросите украинский Прайватерхаус , как их подразделение в Британии получили такой результат... и о методологии спросите:)
proff
4948 дн. тому
Фонарь.....при этом от ПВХ не в первый раз. ПрайсВатерХауз несколько лет подряд рисует непонятные цифры с неизвестной методологией. У Зенита данные такие 1. Пресса, доля в 2010 году - 32,78% 2. Интернет - 27,94% 3. Тв -27,72%
Whiteappletree
4948 дн. тому
А это не проблема платформы. Это проблема качественности. Делайте качественное ТВ, не устраивайте цензуру и самоцензуру, тогда и украинское ТВ вырастет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду