Футобольне скетч-шоу на ICTV разом з Олександром Цекалом вестимуть Віктор Цекало та Віктор Андрієнко

30 Вересня 2010
12326
30 Вересня 2010
18:38

Футобольне скетч-шоу на ICTV разом з Олександром Цекалом вестимуть Віктор Цекало та Віктор Андрієнко

12326
Футобольне скетч-шоу на ICTV разом з Олександром Цекалом вестимуть Віктор Цекало та Віктор Андрієнко

Ведучими нового скетч-шоу телеканалу ICTV «Євро-2012» будуть Віктор та Олександр Цекало. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Як вже писала ТК, проект розповідатиме про європейський чемпіонат з футболу.

 

За умовами шоу, герої Олександра та Віктора Цекало - директор Футболу України Марк Аркадійович і міністр Футболу України Аркадій Маркович - будуть відповідати на запитання журналістів щодо підготовки до чемпіонату Європи з футболу. Зокрема, герої з'ясовуватимуть, куди ділися гроші, виділені на будівництво об'єктів до Євро-2012? Чому підготовка відстає на 5 місяців від графіку, і чи існує взагалі цей графік? Чи правда, що в українському футболі все вирішують гроші олігархів? Чи використовують тренери гравців в особистих цілях?

 

Ще одного героя програми - футбольного тренера - виконуватиме Віктор Андрієнко.

 

Зазначимо, що над сценаріями проекту «Євро-2012» працює та ж команда акторів та авторів, яка створює шоу пародій «Велика різниця по-українськи». Режисер програми - Андрій Нестеров.

 

Також участь у шоу візьмуть: Ольга Полякова, Анастасія Коротка, Ольга Голдіс, Кирило Андрєєв, Андрій Бедняков, Євген Лунченко, Назар Задніпровський, Ігор Арнаутов, Геннадій Гуриненко.



«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12326
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ггг
4927 дн. тому
я шось не зрозумів... це буде йумор?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду