Журналісти нагадують владі про Гонгадзе рекламними щитами «Дайте жити! Дайте писати!»

29 Вересня 2010
14656
29 Вересня 2010
10:43

Журналісти нагадують владі про Гонгадзе рекламними щитами «Дайте жити! Дайте писати!»

14656
Журналісти нагадують владі про Гонгадзе рекламними щитами «Дайте жити! Дайте писати!»

Представники громадських організацій та журналісти Києва запустили соціальну ініціативу «Дайте жити! Дайте писати!», приурочену до 10 річниці зникнення Георгія Гонгадзе. Про це повідомила прес-служба ГО «Новий громадянин», що є ініціатором кампанії.

 

Соціальна ініціатива представляє собою 5 рекламних щитів із зображенням відомого профілю Гонгадзе та написом «Дайте жити! Дайте писати!». Щити висять на трьох трасах - новообухівській, старообухівській та вишгородській.

 

Ці шляхи, як повідомляє прес-служба,  обрали тому, що ними до своїх заміських будинків їздить «український політичний бомонд», у тому числі Леонід Кучма, Володимир Литвин, а також  чинний президент Віктор Янукович та члени його політичної команди.

 

«Мета проекту - привернути увагу суспільства до проблеми свободи слова в Україні: Чи буде розкрито злочин з Гонгадзе? Чи понесуть покарання винні? Чи не повторюється історія сьогодні?», - йдеться у пресовому повідомленні.

 

Зазначимо, що 5 білбордів вартістю по 1000 грн. були виготовлені на кошти громадськості та  безкоштовно розміщені операторами зовнішньої реклами на правах соціальної реклами.

 

Також «Новий громадянин» закликає усіх небайдужих поширити зображення у соціальних мережах, на дошках оголошень, банерах.

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14656
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4950 дн. тому
Беріть
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду