Новий канал шукає дітей на головні ролі у ситкомі

23 Вересня 2010
17050
23 Вересня 2010
13:53

Новий канал шукає дітей на головні ролі у ситкомі

17050
Новий канал шукає дітей на головні ролі у ситкомі

Новий канал шукає головних героїв для участі в комедійному серіалі. Інформація про цей кастинг розміщена на сайті каналу.

 

Канал пропонує спробувати себе в кіно дівчаткам віком 7-8 років та хлопцям 9-10 років.

 

Як сказала у коментарі ТК генеральний директор каналу Ірина Лисенко, акторів шукають для нового ситкому, який незабаром планує виробляти канал. Назву проекту у прес-службі поки не уточнюють.

 

За словами пані Лисенко, у проекті братимуть участь як відомі актори, так і нові обличчя. Зйомки планують розпочати одразу після затвердження виконавців.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю ТК Ірина Лисенко наголошувала, що пілот нового ситкому планують зняти цієї осені.

 

«Це буде дуже  смішний ситком, і ми хочемо знімати його в Україні, - зазначала вона. - Ми вирішили робити і українську версію, щоб відповідати нашому законодавству, і мати російський варіант, який не різатиме вухо російським глядачам».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17050
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вуйко
4934 дн. тому
коли ви вже почнете думати про українського глядача?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду