Проект «Нащадки» на Першому буде доповнений талант-шоу

21 Вересня 2010
23466
21 Вересня 2010
17:01

Проект «Нащадки» на Першому буде доповнений талант-шоу

23466
Проект «Нащадки» на Першому буде доповнений талант-шоу

Починаючи з 1 жовтня п'ятничний випуск проекту «Нащадки» на Першому національному виходитиме у форматі талант-шоу. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний продюсер каналу Олексій Семенов.

 

За його словами, таким чином редакція програми отримає можливість представити обдарованих підлітків, які реалізують себе у творчих пошуках.

 

«Зазвичай канали надають перевагу форматам шоу, що визначають таланти - неважливо, які - з-поміж претендентів від 16-ти. Ми ж задумалися: "Куди ж тоді діваються школярі, які мають талантів набагато більше, ніж їхні старші товариші і батьки? "», - пояснює Олексій Семенов.

 

Як відзначив гепродюсер Першого національного, у рамках «Нащадків» перевага надаватиметься не видовищним номерам, а цікавим особистостям: «Для нас неважливо, чи вміє учасник шоу складатися вдесятеро. До нас приходитимуть підлітки, яким є що повідомити і показати. Але при цьому вони не обов'язково мають найкраще за всіх співати і танцювати: вони мають продемонструвати власну манеру чи винахід».

 

Талант-шоу виходитиме у прямому ефірі, як і решта випусків проекту.

 

Кастинг учасників талант-шоу вже оголошено на сайті Першого національного. Правила відбору обіцяють повідомити пізніше. Нині ж претенденти на участь у талант-шоу мають зателефонувати за зазначеним на сайті телефоном, розповісти про себе та зустрітися з редакторами «Нащадків».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23466
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Еврика!
4937 дн. тому
Льоша, мабуть, любив дивитись конкурс "Мій коник" в "Інтелект-шоу Еврика".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду