СТБ транслюватиме шоу «Первого канала» «Лід і полум’я» з українськими ведучими

21 Вересня 2010
22464
21 Вересня 2010
16:39

СТБ транслюватиме шоу «Первого канала» «Лід і полум’я» з українськими ведучими

22464
СТБ транслюватиме шоу «Первого канала» «Лід і полум’я» з українськими ведучими

У новому сезоні СТБ спільно з російським «Первым каналом» транслюватиме російське шоу «Лід і полум'я» за участю українських пар, а також українських ведучих - Ігоря Кондратюка та Слави Фролової. Про це повідомляється на сайті каналу СТБ.

 

За інформацією прес-служби каналу, «це адаптація для українського ринку за участю українських ведучих для українського ефіру». Зазначимо, що в Росії програму ведуть Марат Башаров та Анастасія Заворотнюк. Ще одна відмінність у показах - в Україні шоу виходитиме на годину раніше.

 

Прем'єра проекту «Лід і полум'я» відбулася в неділю, 19 вересня. У першому випуску ведучі були розбиті окремо на жінок та чоловіків, тобто Ігор Кондратюк вів з Маратом Башаровим, а Слава Фролова з Анастасією Заворотнюк.

 

Перший випуск шоу «Лід та полум'я» взяв рейтинг 1,97%, частку 9,24% за аудиторією 14-49 (панель «Вся Україна»). У великих містах показники проекту вищі - рейтинг 2,29%, частка - 10,41%. Проект виходить у слоті 16:00-19:10. Дані  щодо рейтингів телепрограми надано компанією Gfk Ukraine.

 

За задумом проекту, зірки шоу-бізнесу навчатимуться фігурного катання, а фігуристи - основ сучасної хореографії. 18 пар-учасників проекту будуть змагатися у пластиці, артистизмі, грації, демонструватимуть свої здібності як на льоду, так і в хореографії. Зірок судитимуть члени журі та глядачі шляхом смс-голосування. Льодове журі очолила заслужений тренер Росії Тетяна Тарасова, хореографічне - народний артист Росії Фарух Рузиматов.

 

Учасниками шоу стануть: Надія Грановська, Любов Толкаліна, Ігор Угольніков, Агнія Дітковскіте, Руслан Нігматулін, Ліза Арзамасова, Роман Костомаров, Наталія Подольська, Андрій Чернишов, Денис Матросов та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22464
Читайте також
15.02.2011 15:36
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
36 687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду