Заступником голови наглядової ради StarLightMedia став Олександр Баринов

21 Вересня 2010
13006
21 Вересня 2010
11:13

Заступником голови наглядової ради StarLightMedia став Олександр Баринов

13006
Заступником голови наглядової ради StarLightMedia став Олександр Баринов

Колишній генеральний директор компанії «Українські радіосистеми» (TM Beeline) Олександр Баринов призначений заступником голови наглядової ради телевізійної групи StarLightMedia. Про це повідомляє українська газета «КоммерсантЪ».

 

Цю інформацію виданню підтвердив голова правління холдингу StarLightMedia Олександр Богуцький.

 

Як відомо, головою наглядової ради StarLightMedia є Олена Пінчук (Франчук).

 

За даними газети, керівництво групи розглядає можливість розвитку нових напрямків бізнесу. Олександр Баринов каже, що займатиметься вивченням можливості відкриття нових напрямків діяльності холдингу і розробкою його стратегії.

 

Олександр Баринов народився 31 серпня 1972 року в Москві. Закінчив Московський інститут хімічного машинобудування. Під час навчання займався дослідницькою роботою в університеті міста Дортмунд у Німеччині. Працював у дистрибуторській компанії «Ланіт», з 1997 по 2002 рік - у корпорації Intel. Згодом працював директором з маркетингу компанії Philips Consumer Electronics BV у Росії, генеральним директором DEPO Computers у групі компаній IBS, генеральним директором керівної компанії OK Solutions медіа-рекламної групи Aegis/OKS, віце-президентом з продукції, маркетингу і стратегічного розвитку DEPO Computers. З червня 2008 року очолював ЗАТ «Українські радіосистеми», дочірню компанію російського ВАТ «Вымпелком». Останнім місцем роботи пана Баринова був пост віце-президента з продажів у «Вымпелком», який він залишив у квітні цього року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «КоммерсантЪ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13006
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
шел мимо
4965 дн. тому
Боянисты. опять опоздали с новостью
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду