5 канал запустив додаток для iPhone та iPad

20 Вересня 2010
17697
20 Вересня 2010
17:29

5 канал запустив додаток для iPhone та iPad

17697
5 канал запустив додаток для iPhone та iPad

5 канал запустив додаток для перегляду прямих трансляцій новин і програм користувачами iPhone та iPad. Про це повідомляє прес-служба каналу, називаючи мобільний додаток першим у Європі для iPad.

 

Додаток доступний для встановлення власникам iPhone та iPad через крамницю додатків AppStore від Apple. Знайти додаток можна в пошуку за словом «5 канал».

 

Проект розроблений спільно з компаніями Stanfy і Livestream. Stanfy, зокрема, розробляла iPhone-додатки для «Корреспондент.net» і Tochka.net.

 

Нагадаємо, у липні цього року 5 канал забезпечив можливість онлайн-трансляції на своєму сайті.

 

Доступ до додатку для iPhone та iPad швидший, ніж до сайту. Залежно від швидкості інтернет-з'єднання користувача в додатку можна вибрати оптимальну якість трансляції.

 

Як повідомляла ТК, свої додатки для iPhone та iPad вже мають портал Gloss.ua, канал новин «24», «Корреспондент.net». Про запуск такого додатку оголосила також «Українська правда». Улітку цього року формат онлайн-трансляції на сайті змінив Перший національний, зробивши його доступним для iPhone та iPad.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17697
Читайте також
01.12.2010 12:30
Сергей Рачинский
, для «Детектор медіа»
1 212
12.07.2010 10:30
Тарас Мищенко
, для «Детектор медіа»
42 035
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
guest
4956 дн. тому
.. выпустил тот канал, в офисе у которого нет даже свободного wi-fi доступа для сотрудников. )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду