Зміна менеджменту на «Інтері» відбудеться 1 листопада

20 Вересня 2010
27459
20 Вересня 2010
16:44

Зміна менеджменту на «Інтері» відбудеться 1 листопада

27459
Зміна менеджменту на «Інтері» відбудеться 1 листопада

Зміна менеджменту на «Інтері» відбудеться 1 листопада. Про це ТК повідомило високопосадове джерело у медіагрупі «Інтер».

 

Сергія Созановського змінять Ярослав Порохняк як новий голова правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» та Володимир Зеленський як генеральний продюсер. Разом із Зеленським у менеджменті групи «Інтер» з'являться також брати Шефіри, але посади для них поки не визначені.

 

Основною причиною розриву стосунків між Сергієм Созановським та акціонерами каналу джерела ТК називають пізній запуск телесезону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27459
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fuf
4965 дн. тому
з троєщини? гиги
Вякало
4965 дн. тому
А "джерела ТК" -- у вас баба ганя з троєщіни? Не позорились бы со своими "причинами розриву".
новини
4965 дн. тому
Володимир Зеленський? зі зміною менеджменту на плюсах вся країна задихалася від чернухи, а тепер помре від сміху.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду