«24» оновив львівські новини і запустив студію

15 Вересня 2010
10882
15 Вересня 2010
18:27

«24» оновив львівські новини і запустив студію

10882
«24» оновив львівські новини і запустив студію

Телеканал «24» оновив місцеві львівські новини. Відтепер вони виходитимуть зі студією і називатимуться  «Головні новини Львова». Про це ТК розповів генеральний директор компанії Роман Андрейко.

 

За його словами, це перший проект каналу зі студією: «Ми вирішили почати зі Львова, оскільки там наш канал дуже популярний, і у нас  є можливість робити локальне програмування.

 

 «Головні новини Львова» виходять о 21 годині і тривають 30-хв.

 

«Для цього ми придбали додаткове обладнання (це і світло, і студійне обладнання, і камери тощо», - сказав ТК Андрейко.

 

У зв'язку з появою студії, за словами генерального директора, з'явилась можливість запрошувати на канал гостей.

 

«Це наш такий експеримент зі студією. Однак, на мою думку, зловживати цим точно не можна, тому що і сама концепція і цінність каналу полягала в тому, що його було зручно дивитись. Але, якщо ми маємо студію прямого ефіру, то можемо запросити гостей, якщо це опоненти, то вони зможуть дискутувати зі спірних питань. Також ми більш ефективно зможемо робити прямі включення», - наголосив Роман Андрейко.

 

Як пояснив він ТК, якщо цей експеримент буде вдалим то надалі розглядатиметься можливість запуску студії  і у загальнонаціональному ефірі.

 

Нагадаємо, у Львові на «24» місцеві новини виходять вже 2 роки, вони з'явились одразу після запуску каналу. Місцеві новини виходять шість разів на день у вечірньому та ранковому праймі. В інших містах, де канал  має ефірні ліценції, також також транслюються локальні інформаційні проекти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10882
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду