Новий канал погодився транслювати «Телетріумф»

8 Вересня 2010
4854
8 Вересня 2010
20:56

Новий канал погодився транслювати «Телетріумф»

4854
Новий канал погодився транслювати «Телетріумф»

Новий канал погодився транслювати церемонію премії «Телетріумф». Про це на брифінгу для журналістів оголосила заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак.

 

За її словами, дату трансляції поки не визначено.

 

Як відомо, 16 серпня на зборах Індустріального телевізійного комітету було ухвалене рішення не забезпечувати телевізійною версією десяту церемонію нагородження премією «Телетріумф». Аргументом був брак грошей на ринку.

 

Тоді ж у коментарі ТК голова правління Нового каналу Ірина Лисенко підтримала рішення ІТК.

 

«Зробити красиву телеверсію - це дорого. Канали на таку суму не "скидуються", канал-транслятор вкладатися самостійно, очевидно, теж не хоче. Тож так і вийшло», - прокоментувала ТК рішення відмовитися від телеверсії генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко.

 

Звідки з'явилися гроші на трансляцію і чому Новий канал вирішив змінити своє рішення, ТК поки з'ясувати не вдалося. У прес-службі каналу говорять, що вони самі дізналися про лише сьогодні й обіцяють надіслати усі необхідні уточнення ближчим часом.

 

За неофіційною інформацією, у групі Пінчука розглядають трансляцію конкурсу як привід для додаткової промоції досягнень медіагрупи в минулому сезоні, при цьому стверджують, що інформація про переможців їм невідома.

 

Нагадаємо, з 3 до 22 серпня 2010 року тривало оцінювання робіт, що їх було подано на здобуття 10-ї Національноїпремії «Телетріумф». Голосувала експертна колегія у складі 43 фахівців. було подано 300 заявок у 45 номінаціях. Підрахунок голосів здійснила аудиторська компанія Ernest&Yоung.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4854
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нуну
4976 дн. тому
как только закрылось голосование, сразу нарисовались Пинчуки, которым вдруг срочно нужно транслировать Телетриумф. смешно, ейбогу.
siska
4976 дн. тому
Мы все давно планктон — с точки зрения укрТВ и критиков-экспертов этого ТВ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду