Нацрада додала телеканал «Гамма» в соціальний пакет

8 Вересня 2010
23217
8 Вересня 2010
12:47

Нацрада додала телеканал «Гамма» в соціальний пакет

23217
Нацрада додала телеканал «Гамма» в соціальний пакет

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення рада на засіданні 8 вересня змінив власне рішення про затвердження переліку універсальної програмної послуги в місті Києві і додав до цього переліку телеканал «Гамма». Тепер усі кабельні оператори, які працюють у Києві, будуть змушені додати «Гамму» до соціального пакету.

 

Підставою такого рішення стало те, що телеканал «Гамма» має ефірну ліцензію на мовлення в Києві. Проте це ліцензія на багатоканальне мовлення у цифровому форматі (DVB-T), яку компанія отримала в межах експериментального конкурсу на цифрове мовлення як провайдер. Окремим рішенням Нацради 64 ТВК у ліцензії каналу замінено на 24 ТВК.

 

Також Нацрада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву телеканалу «Гамма» про перехід з супутника Hellas Sat на Amos.

 

Усі питання, пов'язані з каналом «Гамма», доповідала член Нацради Оксана Єлманова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23217
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fob
4944 дн. тому
Супутник: Amos 3 (4.0W), частота 11389 MHz, поляризація горизонтальна, символьна швидкість 27500 ksymb/s, FEC=3/4
Эгус Кабулус
4949 дн. тому
Проте, це ліцензія на багатоканальне мовлення у цифровому форматі (DVB-T), яку компанія отримала в межах експерименту 2006 року як провайдер.© Шановні, неточність. Ліцензія саме на мовлення, а не провайдерська. Вона з літерою "М".:-) А закон про ТБ не розрізняє аналогове та цифрове мовлення. Це все - ефірне мовлення. І саме на цей вид мовлення у Гамми ліцензія.
Радист
4950 дн. тому
Ну еще Амос-2 на Амос-3 поменяйте - и все будет ок.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду