Помер колишній представник Нацради Олег Пасічник

2 Вересня 2010
24840
2 Вересня 2010
14:03

Помер колишній представник Нацради Олег Пасічник

24840
Помер колишній представник Нацради Олег Пасічник

1 вересня  на 62-му році життя помер заслужений журналіст України, колишній представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області (у 1999-2001 роках) Олег Пасічник.

 

Олег Валеріанович Пасічник народився 30 вересня 1948 року в селі Гонорівка Ямпільського району Вінницької області. Закінчив філологічний факультет Вінницького державного педагогічного інституту. 1972 року був прийнятий у штат Вінницького обласного радіокомітету. Працював кореспондентом, редактором молодіжних передач, редактором, головним редактором, генеральним директором телерадіооб'єднання. Член НСЖУ з 1980 року, заслужений журналіст України з 1998 року. Дипломант, номінант міжнародних та всеукраїнських телевізійних фестивалів, автор численних поетичних збірок.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, друзям і колегам Олега Пасічника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду