Перший запустив сайт конкурсу Eurovoice

2 Вересня 2010
21296
2 Вересня 2010
12:50

Перший запустив сайт конкурсу Eurovoice

21296
Перший запустив сайт конкурсу Eurovoice

Перший Національний запустив сайт конкурсу Eurovoice, ведучим якого буде Памела Андерсон.

 

На ресурсі представлена детальну інформацію про Конкурс і його учасників, а також новини проекту.

 

Європейський музичний конкурс Eurovoice - щорічний інтерактивний телевізійний проект. Це перший конкурс у Європі, де переможця визначає виключно аудиторія. Мета - дати дорогу молодим музичним талантам. Eurovoice 2010 проходить у два етапи: Інтернет-етап і Суперфінал. Під час інтернет-етапу конкурсанти розміщують свої пісні і особисту інформацію на порталі конкурсу.

 

 

 

 

 

«Телекритика»

 

Фото - 1tv.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21296
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Артем
4983 дн. тому
Вас я тоже люблю
Артем
4983 дн. тому
Хорошо буду менять я же не виноват что обожнюю первый канал
Пьеро
4983 дн. тому
Сайт симпатичный. А Вы, Артемон, скучный, возможно заказушный, комментатор с множеством ников. Вы б хоть чуточку стилистику постов меняли хоть иногда для приличия
Артемон
4983 дн. тому
Круто.И опять Перввый делать эксклюзивчики,которы енни на одном телеканале не делают.А Памела-Просто супер красивая женщина!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду