Голосування за третє місце «Фаворит телепреси–2010» триває до 7 вересня

1 Вересня 2010
14059
1 Вересня 2010
11:40

Голосування за третє місце «Фаворит телепреси–2010» триває до 7 вересня

14059
Голосування за третє місце «Фаворит телепреси–2010» триває до 7 вересня

30 серпня експертне журі телеоглядачів  з 19  українських видань під час  дискусії на круглому столі та шляхом відкритого голосування  визначило  двох переможців професійної відзнаки «Фаворит телепреси-2010»,  які посіли, відповідно,  перше та друге місця.

 

Головною інтригою голосування став розподіл голосів між проектами, що претендують на третє місце «Фаворита телепреси». Під час голосування  пресового журі  три проекти  здобули однакову кількість прихильників серед експертів.

 

Шановні читачі, Детектор медіа пропонує вам приєднатись до голосування на визначення телепрограми минулого сезону, гідної посісти третє місце премії «Фаворит телепреси-2010».

 

Чекаємо на  ваш вибір  на електронну адресу zinchenko.tk@gmail.com до 7 вересня 2010 року. В листі треба зазначити власну електронну адресу та прізвище. Кожен з вас може проголосувати лише один раз :).

 

Претенденти на здобуття третього місця премії «Фаворит телепреси-2010»:

1. БУМ («Інтер»);

2. «Кіно.UA» (Перший національний);

3. «Новий час» (5 канал).

Всі надісланні повідомлення будуть враховані експертним журі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14059
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду