Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси - 2010»

27 Серпня 2010
10683
27 Серпня 2010
12:48

Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси - 2010»

10683
Сформовано шорт-лист номінантів нагороди «Фаворит телепреси - 2010»

Експерти 19-ти провідних видань України, що висвітлюють проблематику вітчизняного телевізійного продукту та медіаринку, подали «Детектор медіа» кандидатури на здобуття всеукраїнської професійної нагороди «Фаворит телепреси». Шорт-лист номінантів склали 20 телепрограм (за абеткою):

 

«БУМ» («Інтер»)

«Велика політика з Євгенієм Кисельовим» (телеканал «Інтер»)

«Велика різниця по-українськи» (ICTV)

«Гра долі» (5 канал)

«Діалоги» (канал «Культура»)

«Історії міста» («Сіті» )                                     

«Кіно.UA» (Сергій Неретін, Перший національний)

«Міняю жінку» («1+1»)                                      

«Неформат» (Олександр Єгоров, «Сіті»)     

«Новий час» (5 канал)

«Правда з Віталієм Портніковим» (ТВі)

«Правда Романа Скрипіна» (ТВі)

«Свобода слова з Андрієм Куликовим» (ICTV)

«Танцюють всі - 2» (СТБ)

«ТСН» («1+1»)

«Фабрика. Суперфінал» (Новий канал)

«Факти тижня з Оксаною Соколовою» (ICTV)

«Футбольний вікенд» (ТРК «Україна»)

«Час» (5 канал)

«Я так думаю з Анною Безулик» (5 канал)

 

Переможця буде визначено після загального обговорення та голосування експертів 30 серпня об 11.00 під час круглого столу в приміщенні холдингу «Главред-Медіа», що на вул. Стрітенська, 2/8.

 

Експертну раду нагороди «Фаворит телепреси - 2010» склали представники таких українських ЗМІ: «Детектор медіа», Media Business Reports, «МедіаБізнес», «Дзеркало тижня», «Коммерсантъ», «День», «Український тиждень», «Главред», «Профіль», «Известия в Украине», «Комментарии», «Телерадиокурьер», «Фокус», Marketing Media Review, «Медіапорт», «Кореспондент», «МедіаСат» «Комсомольская правда в Украине», «Журналіст України».

 

«Фаворит телепреси» засновано 2007 року як премію для телевізійних програм від оглядачів, які висвітлюють телеконтент і медійний ринок у друкованих  та інтернет-виданнях. Згідно з положенням, переможцем може стати будь-яка телепрограма, що транслювалася в поточному телевізійному сезоні та засвідчила високий професійний рівень або новий ринковий тренд. «Фаворитом телепреси» стає програма, яка, на думку преси, в попередньому телесезоні найяскравіше та найсуттєвіше демонструвала творчий пошук у розвитку виробництва соціально відповідального телевізійного продукту в Україні. Організатор премії - «Детектор медіа».

 

«Фаворитом телепреси - 2007» стала програма «Вікна» (СТБ). У 2008 році нагороду вручено програмі «За вікнами» (СТБ), у 2009 році - шоу «Україна має талант» (СТБ).

 

Відкрита для ЗМІ церемонія нагородження премією «Фаворит телепреси - 2010» відбудеться 8 вересня об 11:00 у конференц-залі «Слов'янський» готелю «Либідь», що на площі Перемоги, 1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10683
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антидрот
4985 дн. тому
Очередной вещатель ярлыков. А ты сам что-нибудь придумай и сделай. А мы покритикуем.
Дротаверин
4987 дн. тому
Очередной междусобойчик.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду