У реаліті-шоу «Без мандату» візьмуть участь Пилипишин, Кужель, Григорович та Яворівський

26 Серпня 2010
23091
26 Серпня 2010
11:30

У реаліті-шоу «Без мандату» візьмуть участь Пилипишин, Кужель, Григорович та Яворівський

23091
У реаліті-шоу «Без мандату» візьмуть участь Пилипишин, Кужель, Григорович та Яворівський

У реаліті-шоу каналу «1+1» «Без мандату», що стартує в новому сезоні, візьмуть участь такі політики, як народний депутат (НУНС) Лілія Григорович, голова Шевченківської райради та райдержадміністрації Віктор Пилипишин, екс-голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Олександра Кужель та народний депутат (БЮТ) Володимир Яворівський. Про це повідомив генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко виданню «Комсомольская правда в Украине» в онлайн-конференції.

 

«Зараз в процесі зйомок знаходиться ще одна людина. Але, повірте, історії вийдуть більш ніж цікаві та повчальні», - говорить Олександр Ткаченко.

 

На запитання, чи намагалися використати політики якимось чином шоу для власного піару, гендиректор відповів, що таких спроб наразі не було. Також зазначив, що це «товариство відкрите, політики мають певний імунітет, вміють себе прикрасити».

 

Олександр Ткаченко вважає, що для героїв програми це своєрідне випробування. «Один політик потрапив в малозабезпечену сім'ю. В 30-градусну спеку він повинен був прожити декілька днів у цій сім'ї. Уявити, що для нього це легке випробування, важко. Камера фіксує все. Річ - дуже корисна як для політиків, так і для виборців. Мені здається, що це шанс і для глядачів побачити себе зі сторони. Інколи ми могли би виглядати краще. Це цікавий процес - зустріч політика та виборця, коли немає необхідності щось доказувати один одному, в умовах звичайного життя», - розповідає гендиректор.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23091
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юлия
4954 дн. тому
хочу участвовать! то есть чтобы депутат к нам приехал!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду