Ведучою ранкового «Репортера» на Новому стала Ірина Волкова

25 Серпня 2010
23286
25 Серпня 2010
11:36

Ведучою ранкового «Репортера» на Новому стала Ірина Волкова

23286
Ведучою ранкового «Репортера» на Новому стала Ірина Волкова

Ранковий «Репортер», що стартував у цьому сезоні на Новому каналі, вестиме ведуча «Спортрепортера» Ірина Волкова. Сьогодні, 25 серпня, о 7:30 відбувався її дебют у ранкових новинах.

 

Ірину Волкову урочисто представили в ефірі «Підйому» Сергій Притула, Олександр Педан та Ольга Фреймут. Новий сезон пані Волкова розпочала з привітання глядачів з Днем Незалежності.

 

Нагадаємо, у новому сезоні ранково-розважальна програма «Підйом» виходитиме з власним інформаційним блоком. Як уже розповідала ТК Ольга Фреймут, поза «Репортером» ведуча новин також буде жартувати та спілкуватися з «підйомівцями».

 

Ірина Волкова народилася в містечку Алчевськ Луганської області. Свідомо журналістикою захопилася в університеті (Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля, 1999- 2004 роки). У 2001 році стала журналістом новин телекомпанії ІРТА, потім - ведучою новин. На Новому каналі Ірина Волкова працює як ведуча спортивних новин «Спортрепортер» з лютого 2005 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23286
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
4958 дн. тому
Вона мені завжди подобалась. Давно пора було йти зі Спорт-Репортера, який за останні півроку повністю втратив обличчя і деградував.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду