Шоу «Зірка+Зірка» на «1+1» вестимуть Вєрка Сердючка та Юрій Горбунов

20 Серпня 2010
19616
20 Серпня 2010
12:50

Шоу «Зірка+Зірка» на «1+1» вестимуть Вєрка Сердючка та Юрій Горбунов

19616
Шоу «Зірка+Зірка» на «1+1» вестимуть Вєрка Сердючка та Юрій Горбунов

Ведучими розважального шоу телеканалу «1+1» «Зірка+Зірка» стануть Вєрка Сердючка та Юрій Горбунов. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Вєрка Сердючка плюс Юрій Горбунов - пара справжніх зірок, які не втратили здатності жартувати не лише над своїм оточенням, але й над собою. Що вони і робитимуть протягом проекту», - коментує прес-служба «1+1».

 

Проект «Зірка+Зірка» розроблений за форматом Stars On Stage. Як повідомляла ТК, він був придбаний каналом «1+1» у шведської компанїї Zodiak Television.

 

«Зірка+Зірка» - це вокальний конкурс у якому візьмуть участь 28 «зірок», які сформують14 дуетів. У проекті співатимуть актори театру і кіно, спортсмени, топ-моделі та телеведучі у парі із професійними вокалістами, поп-співаками. «Репертуар учасників буде складатися із улюблених хітів вітчизняної та світової музики», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Оцінювати співочі зіркові дуети будуть члени журі (оцінками) та глядачі у залі (голосуванням). Щотижня з проекту вибуватиме одна з пар, яка набрала найменше балів журі і проти якої проголосували глядачі. Переможці визначаться наприкінці проекту.

 

Нагадаємо, у 2006 році шоу цього формату під назвою «Зірковий дует» виходило на телеканалі «Інтер». У Росії проект виходив під назвою «Две звезды» на Первом канале.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19616
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кавардак
4963 дн. тому
Кроме Горбунова - на канале просто никого из брендовых ведущих не осталось. Кому еще это вести? Лиде Таран, которая, кося под супруга Доманского, несет такую ахинею, что тошнит? Падалке? Мосейчук или новоиспеченному алкашу Сеничкину? А больше там и нет никого... А потом, он же не свои слова говорит, а то, что ему в сценарии напишут. Вот, чего написали мега-редакторы - то мы и схавали))))
Життан
4968 дн. тому
Хорошая идея. Уверен - будет интересно.
зритель
4969 дн. тому
Горбунов давно уже скучен,не интересен,стари безлик.Его пора на пенсию и в топку.Представляю этот юмор в его исполнении.Скукотища.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду