БЮТ: Податкова арештувала рахунки «Чорноморської ТРК»

18 Серпня 2010
18333
18 Серпня 2010
14:02

БЮТ: Податкова арештувала рахунки «Чорноморської ТРК»

18333
БЮТ: Податкова арештувала рахунки «Чорноморської ТРК»

Сьогодні, 18 серпня, Державна податкова адміністрація в Автономній республіці Крим заарештувала рахунки ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія». Про це повідомив народний депутат від БЮТ, якого пов'язують з телекомпанією, Андрій Сенченко, інформує прес-служба БЮТ.

 

Народний депутат зазначив, що «Чорноморська ТРК» оскаржуватиме дії податківців Криму в суді. «Ми в судовому порядку відстоюватимемо своє право, тим більше, що таких повноважень в податкової служби просто не існує», - заявив він.

 

За словами Андрія Сенченка, у зв'язку з арештом рахунків у телекомпанії виникли серйозні проблеми в роботі. «Що таке рахунок? Це можливість виплатити людям заробітну плату, сплатити комунальні послуги, трансляцію і так далі. Врешті-решт, це прямі збитки, і тому позов, який готується на адресу податкової, стосуватиметься не лише поновлення рахунку, але і претензій відносно нанесення збитку», - відзначив народний депутат.

 

ТК намагається взяти коментар у кримській податковій.

 

Як повідомляла ТК, 9 серпня податкова арештувала майно «Чорноморської ТРК». Як пояснювала президент «Чорноморки» Тетяна Красикова, податкова міліція підозрює компанію в тому, що вона проводила безтоварні угоди, чим завдала шкоди державі на суму 6,7 мільйона гривень, і подачі недостовірних даних у податкових деклараціях.

 

Окрім цього, 11 серпня телерадіокомпанію почало перевіряти Контрольно-ревізійне управління щодо оплати Фондом соцстраху України інформаційних послуг, які йому надавала ця телерадіокомпанія у 2009 році. За словами Тетяни Красикової, народний депутат Леонід Грач написав звернення до президента і до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, щоб ті перевірили, на яких підставах за певні ціни «Чорноморка» надавала ці послуги фонду. Начальник кримської міліції звернувся до суду, і суд призначив провести перевірку КРУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18333
Читайте також
13.08.2010 12:59
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
24 031
11.08.2010 12:26
для «Детектор медіа»
26 617
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду