«Море по коліно» вийде на ICTV 29 серпня. Ведучий шоу – Дмитро Перепьолкін

12 Серпня 2010
21842
12 Серпня 2010
11:28

«Море по коліно» вийде на ICTV 29 серпня. Ведучий шоу – Дмитро Перепьолкін

21842
«Море по коліно» вийде на ICTV 29 серпня. Ведучий шоу – Дмитро Перепьолкін

Програма «Море по коліно» за форматом Hole in the Wall стартує на ICTV 29 серпня і виходитиме щонеділі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією каналу, у проекті візьме участь «сотня зірок українського і російського шоу-бізнесу, зокрема Лоліта Мілявська, Віктор Андрієнко, Руслана Писанка, Володимир Вірчіс, Олена Фроляк, Ганна Сєдокова».

 

«За правилами гри, боротьбу з пінопластовими перешкодами розпочинають дві команди по три людини. Їх завдання - вписатися в отвір у стіні, яка рухається у бік учасника зі швидкістю 3 метри за хвилину. Якщо учасник не встигає прийняти позу, при якій він пройде крізь діру, то стіна зіштовхує його в басейн з водою», - йдеться у повідомленні каналу. Гра поділена на три раунди: у першому участь бере один гравець, у другому - два, а в третьому - всі члени команди. Ті, хто програли, поїдуть додому на метро у своїх блискучих костюмах.

 

Ведучим проекту стане діджей «Просто радіо» Дмитро Перепьолкін. Нагадаємо, що ведучий Нового каналу Андрій Доманський також до приходу на телебачення працював на «Просто радіо». А 9 серпня стало відомо, що новим ведучим «Вікон» СТБ стане радійник Руслан Дроздов.

 

Як писала «Детектор медіа», «Студія Пілот» придбала формат Hole in the Wall («Дірка в стіні») Fremantle Media Ltd ще у 2007 році. Оригінальне шоу було створене в Японії, і зараз у багатьох країнах світу виробляються його локальні версії (у Росії - Первый канал), а у 2010 році ICTV замовив «Студії Пілот» виробництво цього формату.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21842
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
masterpiecer
4998 дн. тому
По-моему, это первый эксперимент с японским телеформатом в наших широтах. Посмотрим, приживется ли.
12345
4998 дн. тому
А що це за швидкість 3 метри за годину???? Равлик якийся...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду