Василь Климчук і Валентин Щербачов вестимуть на КДР ТРК проект «Рано-вранці»

11 Серпня 2010
27624
11 Серпня 2010
17:15

Василь Климчук і Валентин Щербачов вестимуть на КДР ТРК проект «Рано-вранці»

27624
Василь Климчук і Валентин Щербачов вестимуть на КДР ТРК проект «Рано-вранці»

17 серпня Київська державна регіональна телерадіокомпанія запускає нову інформаційно-розважальну програму «Рано-вранці». Про це ТК повідомив генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко.

 

Як прокоментував  продюсер цього проекту Ігор Герасько, це буде прямоефірна програма, яка виходитиме з понеділка по п'ятницю з 06:00 до 08:00 години. Однак у майбутньому ефірний час планується збільшити.

 

«"Рано-вранці" - програма на початок дня для звичайних українців з абсолютно природними потребами в інформації на різні смаки та широкою спрямованістю за тематиками, яка буде подаватися в стислій та динамічній формі», - говорить Ігор Герасько. За його словами, новий проект розрахований на «аудиторію без обмежень».

 

Ведучими програми стануть Василь Климчук та директор ТРК «Спорт-Україна» Валентин Щербачов. Нагадаємо, Василь Климчук - колишній директор ТРК «Ера», де він вів ранкову програму «Доброго ранку, Україно». Восени 2009 року Василь Климчук почав вести ранкову програму «За кіровоградським часом» на Кіровоградській ОДТРК. У лютому 2010 року програму закрили.

 

Програма виходитиме з такими рубриками: «Новини», «Спорт», «Погода», «Ділові новини», «Гостьові майданчики», «Наше здоров'я», «Корисні поради», а також історична, церковна, кулінарна рубрики та інші.

 

Як заявив Олександр Савенко, наразі одним із пріоритетних завдань КДР ТРК є створення ранкового інформаційного блоку, а програма «Рано-вранці» стане першим кроком у зміні сітки мовлення.

 

Гендиректор зазначив, що на телерадіокомпанії відбудеться «пересипка» кадрів та будуть створені творчо-виробничі об'єднання: «До недавнього часу у нас було дві редакції інформації. Де таке існує в світі? Звичайно, будуть скорочення, це не наша забаганка, тут працює дійсно забагато людей - 366 чоловік в той час, коли в Хмельницькій компанії працює близько 170 чоловік, а за обсягами мовлення вони перевищують... Якщо люди виробляють продукції телевізійної і радійної набагато менше, ніж це роблять колеги в інших областях, треба подумати і визначитися, чому це трапляється».

 

Нагадаємо, під час прес-конференції 8 липня Олександр Савенко зазначив, що найближчим часом в структурі, яку він очолив, відбудуться скорочення, так звана «оптимізація».

 

Також пан Савенко повідомив, що збережеться проект «Перший громадський», але функції у нього будуть дещо змінені, окрім вже існуючих інформаційних програм, передбачається запустити низку нових проектів, зокрема під час виборчої кампанії: «Думаю, що через рік-два ми станемо дуже популярним і хорошим каналом», - говорить гендиректор КДР ТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27624
Читайте також
03.03.2010 15:11
Маргарита Димитрова, «Кіровоград.proUA.com»
3 871
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Неприхильник
4999 дн. тому
Таким самим чмом воно було й для глядачів, а не тільки для підлеглих. Невже знову в телевізор?
Глядач
4999 дн. тому
На "Ері", мабуть, перехрестилися, що Вася Климчук вже до них не повернеться. Бо то було таке чмо, що аж страшно згадувати...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду