«Мостелефільм» завершив зйомки серіалу «Гражданка начальница», а Star Media готує дві стрічки

11 Серпня 2010
20342
11 Серпня 2010
13:40

«Мостелефільм» завершив зйомки серіалу «Гражданка начальница», а Star Media готує дві стрічки

20342
«Мостелефільм» завершив зйомки серіалу «Гражданка начальница», а Star Media готує дві стрічки

Партер групи компаній Star Media, «Мостелефільм», завершив  зйомки серіалу «Гражданка начальница». На етапі монтажу перебуває стрічка  «Охотник за караванами». Також Star Media ведуться зйомки багатосерійного фільму «Я тебя никому не отдам», повідомляє прес-служба.

 

Сюжет серіалу «Гражданка начальница» розкриває будні випускниці міліцейської академії, яка над усе керується справедливістю. Розчарувавшись у коханні, вона від'їжджає до маленького сибірського містечка, де влаштовується на роботу офіцером-вихователькою у жіночу виправно-трудову колонію і відразу ж завойовує авторитет.

 

Виробництвом серіалу займалася компанія «Мостелефильм», режисером-постановником виступив Михайло Вассербаум, продюсери - Андрій Тартаков та Валентин Опалєв.

 

Фільм «Охотник за караванами» створено на основі реальних подій, що відбувалися під час операцій радянського спецназу в Афганістані 1987 році. Аби отримати один із зенітних комплексів «Стінгер», військові мають захопити караван моджахедів. Під час нападу виявляється, що сили супротивника недооцінили. Виробництво здійснює  4К на замовлення Star Media. Режисер стрічки - Сергій Чекалов, продюсери - Олексій Терентьєв та Влад Ряшин.

 

Зйомки багатосерійної мелодрами «Я тебя никому не отдам» ведуться на Чернігівщині. Головні герої - мешканці сучасного містечка Світлана і Саша, яким не вдається завести дитину. Виробництво фільму здійснює кінокомпанія Star Media. Оператор-постановник - Вадим Савіцький, продюсери - Галина Балан-Тімікіна та  Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20342
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду