КДР ТРК залишає перший заступник гендиректора Віктор Павлюк

6 Серпня 2010
14837
6 Серпня 2010
14:39

КДР ТРК залишає перший заступник гендиректора Віктор Павлюк

14837
КДР ТРК залишає перший заступник гендиректора Віктор Павлюк

Перший заступник гендиректора КДР ТРК Віктор Павлюк звільняється з телерадіокомпанії. Цю інформацію він підтвердтв ТК особисто. «Дійсно я написав заяву про звільнення за власним бажанням, і сьогодні мій останній робочий день на КДР ТРК», - сказав Віктор Павлюк.

 

Мотиви такого рішення Віктор Павлюк поки що не коментує.

 

Щодо планів на майбутнє він зазначає: «Поки що відпочину, а далі будемо думати про нову роботу».

 

Нагадаємо, 3 березня Держкомтелерадіо оголосив конкурс на заміщення посади генерального директора КДР ТРК, яка стала вакантною після звільнення Віктора Пасака у грудні 2009 року у зв'язку із закінченням терміну контракту. Конкурс був призначений на 15 квітня, але був скасований, а в. о. гендиректора Віктор Павлюк усунутий від роботи. Тимчасово обов'язки керівника почав виконувати заступник гендиректора Леонід Мужук. 14 квітня в. о. гендиректора був призначений Григорій Южда.

 

30 червня генеральним директором ДО «Київська державна регіональна телерадіокомпанія» (КДР ТРК) став Олександр Савенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14837
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
5002 дн. тому
Одним CENSORED меньше. Савенко хоть не пьет. Кстати, когда он руководил УТ - не самые плохие времена были. Хотя, что касается КДРТРК - там сам Тед Тернер с ума бы сошел.
zenit
5005 дн. тому
Сколько можно уходить? Уходя - уходи. А придет кто? Климчук будет первым замом?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду