Екс-гендиректор Черкаської ОДТРК подав до суду на Держкомтелерадіо

6 Серпня 2010
24218
6 Серпня 2010
11:06

Екс-гендиректор Черкаської ОДТРК подав до суду на Держкомтелерадіо

24218
Екс-гендиректор Черкаської ОДТРК подав до суду на Держкомтелерадіо

Екс-гендиректор Черкаської ОДТРК «Рось» Михайло Калініченко 5 серпня подав позов до суду, оскарживши наказ Держкомтелерадіо про своє звільнення.

 

«Наказ про звільнення незаконний, оскільки я перебуваю у відпустці, а крім того зараз знаходжусь на лікарняному. Держкомтелерадіо закидає мені сумісництво. Я викладав у виші. Але згідно із законом я маю право окрім основної роботи займатися викладацькою діяльністю», - сказав у коментарі ТК Михайло Калініченко.

 

За його словами, у позові він просить суд скасувати незаконний наказ Держкомтелерадіо та призупинити оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади гендиректора Черкаської ОДТРК.

 

Також Михайло Калініченко поскаржився на те, що боїться провокації з боку тих, хто хотів його прибрати з посади. «Я помітив, що за мною стежать, боюсь, щоб до мого авто не підкинули якісь наркотики або зброю. Взагалі я збираюсь наступного тижня провести прес-конференцію у столиці, і про це там розповісти», - сказав Михайло Калініченко.

 

У Держкомтелерадіо ТК пообіцяли прокоментувати цю ситуацію після отримання офіційних документів із суду.

 

Нагадаємо, що раніше Михайло Калініченко неодноразово заявляв про тиск та погрози з боку губернатора Черкащини Сергія Тулуба.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24218
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій Фінклер
4984 дн. тому
Михайло, тримайтесь! Хоча розумію - це складно. Але нормальні люди - за Вас!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду