«Кіно» придбав права на матч Ліги Європи за участю «Дніпра»

5 Серпня 2010
23230
5 Серпня 2010
12:29

«Кіно» придбав права на матч Ліги Європи за участю «Дніпра»

23230
«Кіно» придбав права на матч Ліги Європи за участю «Дніпра»

Матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - Спартак (Златібор, Сербія) 5 серпня покаже «Кіно». Про це йдеться в програмі каналу.

 

Як повідомили ТК у прес-службі футбольного клубу «Дніпро», права на цей кваліфікаційний раунд клуб реалізовує самостійно, тому «1+1» уклав індивідуальну угоду на показ лише цього поєдинку. Якщо «Дніпро» пройде у наступний тур, то медіаправа на його подальший матч будуть пропонуватись каналам разом з груповим турніром Ліги Європи.

 

За інформацією ТК,  угода між компанією «Поверхность», яка володіє правами на основний турнір як Ліги чемпіонів, так і Ліги Європи, та українськими ефірними каналами  щодо показу матчів цих європейських чемпіонатів ще не укладена.

 

Нагадаємо, матч Ліги Європи «Карпати» (Львів, Україна) - «Зестафоні» (Грузія) показував канал «Футбол». 5 серпня цей же канал покаже матч-відповідь «Зестафоні» - «Карпати».

 

Водночас матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ, Україна) - «Гент» (Бельгія) показував телеканал ICTV. 4 серпня цей же канал транслював матч-відповідь «Гент» - «Динамо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23230
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду