Національна рада ліквідовує департаменти та регіональні секретаріати

2 Серпня 2010
20886
2 Серпня 2010
12:08

Національна рада ліквідовує департаменти та регіональні секретаріати

20886
Національна рада ліквідовує департаменти та регіональні секретаріати

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила нову структуру і штатний розпис. Як пояснив на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов, Нацрада ліквідовує два департаменти і регіональні секретаріати. На даний момент кількість працівників не зміниться, наголосив він.

 

Перша зміна в структурі стосується ліквідації двох департаментів - ліцензійно-реєстраційного і контрольно-аналітичної роботи. «Управління, які входять до складу цих департаментів, є самостійними і можуть виконувати свої функції без входження в якусь іншу структуру. Крім цього, як відомо, структура Національної ради прирівняна до структури Кабінету Міністрів. Там немає департаментів, і в нас їх не має бути», - пояснив пан Манжосов.

 

Друга зміна стосується десяти регіональних секретаріатів (Києво-Сіверського, Слобожанського, Донбаського, Запорізького, Кримсько-Таврійського, Приморського, Подільсько-Буковинського, Карпатського, Поліського). За словами голови Нацради, секретаріати в такому вигляді ліквідовуються, оскільки вони не відповідають адміністративно-територіальному устрою України, а по-друге, не є секретаріатами представників, тому що підпорядковуються департаменту контрольно-аналітичної роботи, а не представникам. «Суть зміни полягає в тому, щоб цих людей перерозподілити між областями згідно з навантаженням, яке мають представники в областях (згідно з кількістю телерадіоорганізацій, діяльність яких контролюють представники)», - уточнив Володимир Манжосов.

 

Нагадаємо, апарат Національної ради нараховує 247 працівників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20886
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Так, мабуть
4987 дн. тому
Мабуть, ліквідують і Нацраду, а може й Кабмін...
Ой как харашо!
4987 дн. тому
Маладцы! Еще одна революшн — это кльово! А мы все ждали: кагда, ну кагда же всех уволят? А членов Нацрады тоже уволят?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду