Климовича звільнено з посади гендиректора Львівської ОДТРК

28 Липня 2010
18336
28 Липня 2010
16:07

Климовича звільнено з посади гендиректора Львівської ОДТРК

18336
Климовича звільнено з посади гендиректора Львівської ОДТРК

Ярослава Климовича звільнено з посади гендиректора Львівської обласної державної телерадіокомпанії. Як пише видання ЗІК, про це сьогодні, 28 липня, повідомив голова Львівської ОДА Василь Горбаль.

 

За словами пана Горбаля, Климович подав заяву про звільнення з посади за власним бажанням на ім'я голови Держкомтелерадіо України Юрія Плаксюка.

 

Як повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації, на посаду гендиректора ЛОДТРК буде оголошений конкурс. Наразі обов'язки гендиректора Львівської телерадіокомпанії виконує керівник інформаційної служби Володимир Палига.

 

До речі, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 липня мала розглянути питання про результати перевірки компаній «Львів-ТБ» та «Міст-ТБ», які мовлять на одній частоті з Львівською ОДТРК. Проте це питання було перенесено через необхідність запросити до його розгляду керівників Львівської ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду