Канал «Кіно» перейменовують на «2+2»

26 Липня 2010
19585
26 Липня 2010
13:56

Канал «Кіно» перейменовують на «2+2»

19585
Канал «Кіно» перейменовують на «2+2»

У новому сезоні телеканал «Кіно» змінить назву на «2+2». Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

Програмний директор групи «1+1» Вікторія Шульженко у коментарях ТК підтвердила інформацію про те, що «Кіно» і справді  змінює назву, однак на яку саме - пані Шульженко поки воліє не розголошувати. При цьому Вікторія зазначила, що незабаром з'явиться офіційний прес-реліз з цього приводу.

 

Нагадаємо, «Кіно» розпочав мовлення  у липні 2006 року. Канал розрахований на чоловічу аудиторію 18-35 років.

 

Нещодавно окрім кінопоказу канал розпочав транслювати і спорт - Чемпіонат України з футболу та Баскетбольну суперлігу України.

 

Як відомо, мовник, що мав намір мовити із логотипом «2+2», брав участь у конкурсі на місця в цифровому мультиплексі МХ-4, як гумористичний канал. Тоді за ним стояла юридична особа ТОВ «МЕДІА СЕРВІСЕЗ Україна», м. Київ, споріднена із СМЕ, тодішннім власником «Плюсів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19585
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1+2+3+4+5+ ФАФА....= 0
4994 дн. тому
А все потому что креативнее Фафы только Фафа!
АЛександр
4994 дн. тому
Чем лучший? Тем что старье 1+1 будет показывать? Шлак шлаком сделают как и 1+1!!! Как и те непонятные каналы, что возникают в большинстве своем секонд хэнд показывают!! Непонятно зачем их запускать если без конца по сто раз крутить то что было на других каналах!!! Единственные которые нормальные проекты которые были и есть это когда то мегаспорт пока его интер не угробил, трк футбол и группа спортивных компаний поверхности, ну и телеканал 24, а так отстой отстоем запускают без конца и края ни одного нормального киноканала, ни одного нормального детского, позновательного,развлекательного!!!!
Петрохаїл
4994 дн. тому
Ні, ну Кіно краще буде, ніж ТЕТ та Сіті, а тим паче шлак інтерівський.
АЛександр
4994 дн. тому
Тю как название не меняй а канал так и останется отстоем, как и тет как и сити!!! Так же как и у группы интер одно и то же по 10раз показывают!!!!
boss
4994 дн. тому
Логічніше було перейти відразу на 8,5 або на 3+2 , або 007 ... і т.д.
ги ги
4994 дн. тому
і УНІАН-ТБ на 5+5 ))))
ги
4994 дн. тому
залишилось ТЕТ перейменувати на 3+3, а СІТІ на 4+4
lashch
4994 дн. тому
От дивно...Ви типу хочете бути схожими на російський мультяшний телеканал 2x2 ??? Думаю, що це як до неба рачки...Хоча хотілося б вірити, що у нас можуть створити бодай не краще...але хоча б не гірше.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду