«Інтер-фільм» став ексклюзивним дистрибутором «Централ Партнершип» в Україні

21 Липня 2010
8621
21 Липня 2010
13:43

«Інтер-фільм» став ексклюзивним дистрибутором «Централ Партнершип» в Україні

8621
«Інтер-фільм» став ексклюзивним дистрибутором «Централ Партнершип» в Україні

Російська компанія «Централ Партнершип» (Сentral Partnership) та український концерн «Інтер-фільм», який займається дистрибуцією кінофільмів, оголосили про стратегічний альянс. Про це повідомляє Media Business Reports з посиланням на російське видання «Бюллетень кинопрокатчика».

 

Тож відтепер «Інтер-фільм» стане ексклюзивним дистрибутором кіноконтенту російського продакшну на території України пд брендом СР (Сentral Partnership).

 

Співпраця почнеться з виходу у прокат комедійного бойовика «Нестримні» (The Expendables).

 

«Україна є великим кіноринком на території пострадянського простору, і ми розглядаємо партнерство з концерном «Інтер-фільм» як серйозний крок щодо укріплення бренду СР на території України. Особлива увага приділятиметься просуванню вітчизняних проектів та сімейних фільмів у 3D», - зазначає генеральний директор «Централ Партнершип Сейлз Хаус» Марк Лоло.

 

Нагадаємо, «Інтер-фільм» займається дистрибуцією  кінофільмів  вітчизняних та зарубіжних компаній в Україні, Білорусії, Молдові, Азербайджані та Грузії. Також компанія є  ексклюзивним представником компаній: Warner Home Video, Universal Pictures, Paramount Pictures.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8621
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рашаздохни
4441 дн. тому
раша наступає , хіба ви не бачите,не чуєте - це пистесь. рвашка зїсть нас, її вбивати треба
Вова
4443 дн. тому
"Інтер-фільм" порушуючи законодавство України демонструє фільм “Примарний вершник 2″ виключно російською мовою на території України. Зважаючи на те, що глядачі звикли уже до якісного українського перекладу, такий крок явно дискредитує "Інтер-фільм", а прокат його стрічок російською мовою в Україні скоріш за все буде провальним. Окрім цього, така тенденція дискредитує усі органи державного нагляду, які б мали захищати права громадян України на перегляд фільму ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ!
АЛександр
5026 дн. тому
Тю снова впихивают парашные российские фильмы!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду