Мін’юст зареєстрував інформагенцію «Лада-інформ», журнал Bon appetit та інші видання

20 Липня 2010
17294
20 Липня 2010
14:02

Мін’юст зареєстрував інформагенцію «Лада-інформ», журнал Bon appetit та інші видання

17294
Мін’юст зареєстрував інформагенцію «Лада-інформ», журнал Bon appetit та інші видання

12 липня наказом № 1514/5 Міністерство юстиції зареєструвало інформаційне агентство «Лада-інформ».

 

15 липня Мін'юст зареєстрував нові друковані засоби масової інформації, у тому числі сім журналів, три газети й один збірник.

 

Наказом №1558/5 зареєстровані журнали «АМГ Мерседес Ц-Класс ДТМ 2008» (AMG Mercedes C-Class DTM 2008, «Бон аппетит» (Bon appetit), «Моя дитина. Гімнастика і масаж» і «Моя дитина. 2-3 рік», газети «Природа і суспільство» («Природа и общество») і «Прямая речь» та збірник «Бібліотечка "Зелених ліків"» («Библиотечка "Зеленых лекарств"»).

 

Перереєстровані журнал «Шахтар» («Шахтер»), збірники «Вісник Національного університету оборони України» і «Свинарство. Міжвідомчий тематичний науковий збірник».

 

Наказом №1559/5 зареєстровані газета «Фінансовий моніторинг», журнали «Український ентомологічний журнал», «Fans, Adventures, News» (з англ.: «Фани, Пригодии, Новини») і FATA.

 

Перереєстровані журнали «Енергозбереження. Енергетика. Енергоаудит» («Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит», Energy saving. Power engineering. Energy audit), «Комп'ютинг», «Инвестгазета» і збірник «Музичне мистецтво».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17294
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду