СТБ змінив склад наглядового органу, ТВі – супутник, а UBR – мову

14 Липня 2010
20222
14 Липня 2010
16:08

СТБ змінив склад наглядового органу, ТВі – супутник, а UBR – мову

20222
СТБ змінив склад наглядового органу, ТВі – супутник, а UBR – мову

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 14 липня внесла зміни до ліцензії ЗАТ «ММЦ - СТБ» у зв'язку зі зміною складу керівних і наглядових органів, куди увійшов заступник голови правління СТБ Анатолій Максимчук.

 

Нині склад наглядового органу є таким: Сергій Назаров (заступник голови правління, директор департаменту планування та закупівлі програм), Олександр Клишавчук (заступник голови правління), Анатолій Максимчук (заступник голови правління), Ганна Рапп (фінансовий директор).

 

Також зміни внесені до ліцензії ТОВ «ТРК "Телерадіосвіт"» (канал ТВі) у зв'язку зі зміною оператора телекомунікацій та параметрів супутникового сигналу.

 

Канал, як уже повідомляла ТК, перейшов із супутника Eutelsat W4 (36° східної довготи) на AMOS 2 (на 4° західної довготи), що відтепер зафіксовано в ліцензії. Територією розповсюдження програм замість України записано: «Україна та інші країни в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника». Оператор телекомунікацій змінився з ТОВ «Поверхность - супутникові комунікації» на державне підприємство «Центр технічної експлуатації і управління радіорелейних ліній, радіомовлення, радіозв'язку та телебачення» (ЦТЕ УРРТ).

 

Водночас Нацарада своїм рішенням 14 липня зменшила відсоток української мови ТОВ «ЄС Продакшен груп» (телеканал UBR) з 80% до не менше 75%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду