Голова громадської ради Держкомтелерадіо Юрій Артеменко став заступником міністра культури і туризму

12 Липня 2010
24790
12 Липня 2010
18:04

Голова громадської ради Держкомтелерадіо Юрій Артеменко став заступником міністра культури і туризму

24790
Голова громадської ради Держкомтелерадіо Юрій Артеменко став заступником міністра культури і туризму

Голова громадської ради Державного комітету телебачення та радіомовлення Юрій Артеменко призначений заступником міністра культури і туризму України. Про це 12 липня повідомляє департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України.

 

Юрій Артеменко розповів «Детектор медіа», що приступає до роботи 1 серпня. За його словами, це нова посада заступника міністра. Що входитиме до кола його обов'язків, він поки не розголошує, але це «точно не кіно».

 

Залишатися головою громадської ради Держкомтелерадіо пан Артеменко вважає недоречним. «Я вважаю, що це неправильно, коли чиновник очолює громадську раду. Ми зберемося в серпні і разом вирішимо, хто її буде очолювати», - сказав він.

 

На запитання ТК, чи залишатиметься Юрій Артеменко членом громадської ради, він відповів, що проситиме про членство або в громадській раді, або в експертній раді програми «Українська книга», тому що «це потрібно для пропаганди культури і туризму».

 

«Я буду сам собі суперечити, бо коли я створював громадську раду, то казав, що там не має бути чиновників. Але зараз необхідно провести чистку, бо декому там нецікаво. А по-друге, треба розширити формат громадської ради, наприклад, ввести діяча зі сфери спорту з огляду на "Євро - 2012". Питання культури і туризму теж пов'язані з громадськістю. Тому я буду просити бути членом або громадської ради, або експертної ради програми "Українська книга". Бо це потрібно для пропаганди культури і туризму», - додав він.

 

Юрій Артеменко - народний депутат України 4-го і 5-го скликань, екс-голова Запорізької обласної державної адміністрації. Був експертом-консультантом редакції газети «Правда України», причетність до власності якої спростовує, згодом - позаштатним радником голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка і головою громадської ради Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24790
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МИГовцы
5032 дн. тому
Мы, Миговцы, считаем что Юра достоин этой высокой должности. Благодаря Юрию "Миг" стал самой известной газетой Запорожской области. Благодаря Юрию Артеменко "Правда Украины" стала самой известной газетой Киева и киевской области. Благодаря ему каждый номер газеты "Правда Украины" выходит тиражом 160 тысяч экземпляров. Для сравнения "Сегодня" - 110 тысяч. Мы уверены что и туризм в Украине будет привлекательным для иностранцев. Он уже начал разгон всяких там Карай, Туртесов и Тревелов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду