Канали Universal в Україні представлятиме Олена Рожок

9 Липня 2010
24594
9 Липня 2010
12:32

Канали Universal в Україні представлятиме Олена Рожок

24594
Канали Universal в Україні представлятиме Олена Рожок

Олена Рожок призначена представником Universal Networks International (UNI) в Україні і країнах СНД. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

 

Олена Рожок відповідатиме за просування розважальних каналів NBC Universal в Україні та СНД, а також за роботу з операторами. Представництво в Києві працює в структурі українського офісу General Electric (мажоритарний власник NBC Universal) і підпорядковується безпосередньо Вірі Червенаковій, директору з продажів у регіоні Центральна і Східна Європа компанії UNI.

 

У прес-релізі наголошується, що це призначення є частиною міжнародної стратегії компанії з розширення присутності каналів Hallmark (Diva Universal з вересня), Syfy Universal і Universal Channel у регіоні.

 

Олена Рожок у коментарі ТК розповіла, що нову посаду їй запропонувала Віра Червенакова. «Ми з нею давно знайомі, тому що в компанії Chello Zone останні дев'ять років представляли канал Hallmark, який є частиною UNI», - додала вона. Пані Рожок працює представником UNI з червня. За її словами, перед нею поставлене завдання розширити дистрибуцію Universal Channel, Syfy Universal і Hallmark, зробити їх максимально доступними для абонентів в Україні.

 

До цього Олена Рожок обіймала посаду директора з продажів компанії Chello Zone (Україна, Молдова і Грузія), займалася продажами як каналів власного виробництва, так і тих, які представляла компанія, для кабельних, супутникових і IPTV-операторів (канали груп Discovery, Eurosport, MTV, Turner Broadcasting та інших).

 

«Я працювала там дев'ять років і відчула, що настав час змінити гніздо. Замість себе я порекомендувала свою колегу Ольгу Лисенко, яка шість років працювала разом зі мною в Chello Zone», - сказала ТК Олена Рожок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду