Заступником гендиректора Концерну РРТ став активіст молодіжного руху Костянтин Захаренко

6 Липня 2010
23004
6 Липня 2010
16:07

Заступником гендиректора Концерну РРТ став активіст молодіжного руху Костянтин Захаренко

23004
Заступником гендиректора Концерну РРТ став активіст молодіжного руху Костянтин Захаренко

З 1 липня заступником генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення призначений Костянтин Захаренка. Відповідний наказ Концерну РРТ № 28/ок був підписаний 25 червня, повідомляє Концерн на своєму сайті.

 

До призначення на цю посаду Костянтин Захаренко працював директором департаменту сприяння соціальному становленню та розвитку молоді Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

 

Захаренко Костянтин Володимирович народився в 1973 році.

 

У 1997 році закінчив Київський інститут зв'язку (інженер електрозв'язку), у 2000 році - Українську академію державного управління при Президентові України (магістр державного управління) та Університет північного Лондона (магістр державного управління), у 2002 році - Академію державної податкової служби України (юрист).

 

Був головою Першої студентської української профспілки, генеральним директором Всеукраїнського центру соціально-правової підтримки студентів. Очолював Спілку молодих державних службовців України, був першим заступником голови всеукраїнської спілки молодіжних і дитячих громадських організацій «Український молодіжний форум»

 

З 2009 року працював директором департаменту сприяння соціальному становленню та розвитку молоді Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

 

Як повідомляла ТК, раніше першим заступником гендиректора Концерну РРТ був призначений Вадим Самсоненко.

 

Нині генеральним директором Концерну РРТ є Анатолій Антоненко, першим заступником - Вадим Самсоненко, заступниками - Олександр Півнюк і Костянтин Захаренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23004
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
xelfr
5027 дн. тому
И что за беда, в какую отрсль пальцем ни ткни одни теоретики, А профи.... Неужели в Концерне заместителей выбирает себе ген.директор... И что будет делать инженер электросвязи ни дня не проработавший по специальности... спортом занимаиться
Критик
5030 дн. тому
Непрофессионалы везде, в Минтрансе, Администрации связи, Укрпочте, теперь и в Концерне. Развалят, что осталось и сбегут, как всегда. А ведь есть профи... но им и дуступа нет. Пан Антоненко шел-бы ты куда нибудь вместе со своими замами строителями кабельных "дитинцев" и "молодежных организаций" - КРРТ всегда был объединением предприятий дающих людям возможность смотреть эфирное телевидение и слушать радио. Копейка, Луценко, Сіньковський, Самсоненко, Захарченко - мимо проходящие, кто они для РРТ. Позорище.для всей галузы ....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду