Герман: Боюся, що охоронця, який застосував силу до журналіста, буде звільнено

18 Червня 2010
21136
18 Червня 2010
10:41

Герман: Боюся, що охоронця, який застосував силу до журналіста, буде звільнено

21136
Герман: Боюся, що охоронця, який застосував силу до журналіста, буде звільнено

Охоронець, який застосував силу до журналіста телеканалу СТБ, більше не буде працювати в охороні глави держави. Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі ТРК «Україна», пише інтернет-видання «Українська правда».

 

«Після цього інциденту цей працівник, за розпорядженням президента, був відсторонений від виконання обов'язків і зараз триває слідство. Я боюся, що цей працівник більше не буде працювати в охороні президента», - сказала вона.

 

Як відомо, у вівторок, 15 червня, співробітники Управління державної охорони не пропускали журналіста телеканала СТБ Сергія Андрушка до місця проведення прес-конференції президента на території Експоцентру в Києві.

 

Журналіста повалили на землю, коли він став знімати розмову з правоохоронцями на мобільний телефон.

 

Згодом УДО принесло вибачення журналісту «за невиправдане застосування сили правоохоронцями» й запевнило, що проведе детальне внутрішнє розслідування з метою встановлення правомірності дій і залучення до відповідальності винних, а також прийме всі можливі заходи для недопущення їх надалі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21136
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тютюнікус
5032 дн. тому
Шо жалко пацана? Так, Ганя, це твій бос так задрочив охорону, що вони на людей кидаються, як собаки скажені. Розкажи краще чого він так боїться.
Боюся
5033 дн. тому
А чого боїться? Що потрібно тепер слідкувати за своїми словами? Щоб не звільнили "за невиправдане базікання, що шкодить іміджу президента" ? :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду