MTG завершила угоду зі збільшення своєї частки у «Viasat Україна»

9 Червня 2010
11541
9 Червня 2010
18:06

MTG завершила угоду зі збільшення своєї частки у «Viasat Україна»

11541
MTG завершила угоду зі збільшення своєї частки у «Viasat Україна»

Медіакомпанія Modern Times Group AB 9 червня оголосила про завершення угоди щодо викупу в Strong Media Group Ltd. додаткових 35% акцій Viastrong Holding AB, що управляє платформою платного супутникового телебачення Viasat в Україні (ТОВ «Віжн ТБ»).

 

Таким чином, MTG нині володіє 85% Viastrong, що управляє «Віжн ТБ».

 

Нагадаємо, MTG підписала партнерську угоду зі створення спільного підприємства зі Strong у вересні 2007 та запустила у квітні 2008 платформу Viasat в Україні. До цього часу MTG володіла часткою 50% і пропорційно брала участь у прибутках та витратах бізнесу «Viasat Україна». 22 лютого було оголошено про підписання угоди з купівлі додаткових 35% акцій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду